Top 100 Live - 2009

Net als vorig jaar verzorgde KikvorsFilm en MRN-Film de meercamera-registratie van het Top 100 Live-festival in Made. De beelden werden live geprojecteerd op grote schermen aan weerszijde van het podium.

Retourtje Toen - Gezondheidszorg

Levertraan, bleekneusjes, getrokken kiezen en het Bio-vakantieoord: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Boerenleven

Voor Tijdsbeeld Media heeft KikvorsFilm wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Broedplaats Westerdok

Op het Westerdokseiland in Amsterdam wordt een groot nieuwbouwproject gerealiseerd waarin ruimte voor een kunstenaarsbroedplaats is gereserveerd. In deze 5-delige serie volgt KikvorsFilm hoe de kunstenaars hun nieuwe ateliers betrekken.

Oranje-Nassau Mijnen

In opdracht van Tijdsbeeld Media deed KikvorsFilm het camerawerk voor de documentaire 
"Oranje-Nassau Mijnen: herinneringen aan het mijnverleden"

GHGT-10

Promotiefilm van de GHGT-10 conferentie over de ondergrondse opslag van CO2. De film is gemaakt in opdracht van het organiserend comité dat bestaat uit Ecofys, Energieonderzoek Centrum Nederland, TNO, en Universiteit Utrecht.

Deloitte Festival 2008

De montage van de registratie van het grote festival dat Deloitte voor zijn personeel organiseerde.

Flanderijn Gerechtsdeurwaarders

Een bedrijfspresentatie voor Flanderijn Gerechtsdeurwaarders die laat zien langs welke stappen het incassotraject wordt doorlopen.