Postbank

Camerawerk in opdracht van MRN-Film, tijdens een promotie-actie van de Postbank in Rotterdam.

Rups 3.0

Rups 3.0 is een kunstproject van de Amsterdamse Mediakunstenaar Jochem Tames. Voor de website van Rups 3.0 maakte KikvorsFilm een videoverslag van de officiƫle opening.

Phanos Vastgoed

Voor een bedrijfspresentatie van projectontwikkelaar Phanos filmde KikvorsFilm in opdracht van Character Media verschillende bouwstijlen in Berlijn, Amstelveen en Aalsmeer.

Top 100 Live - 2008

Net als vorig jaar verzorgde KikvorsFilm en MRN-Film de meercamera-registratie van het Top 100 Live-festival in Made. De beelden werden live geprojecteerd op grote schermen aan weerszijde van het podium.

Erik de Vries

Erik de Vries was een televisiepionier. In opdracht van Tijdsbeeld Media monteerde KikvorsFilm een dvd met audiovisueel materiaal van- en over Erik de Vries.

Dvd box Andere Tijden

De televisieserie Andere Tijden is uitgekomen op dvd. In opdracht van Tijdsbeeld Media en de VPRO verzorgde KikvorsFilm de montage van de 30 dvd's met in totaal 122 verschillende afleveringen.

Bugaboo

Het bedrijf Bugaboo had wat te vieren, en pakte uit met een groot personeelsfeest. In opdracht van House of Brouns filmde KikvorsFilm de festiviteiten.

Paaspop

Voor het digitale kanaal 101tv van BNN monteerde KikvorsFilm diverse items op Paaspop 2008 in Schijndel.