Veiligheidscollege - MBO College Zuidoost

Voor MBO College ZuidOost maakte ik deze promotievideo in de vorm van een wat langere 'mini-docu', waardoor kijkers een completer beeld krijgen van wat een opleiding aan het Veiligheidscollege precies inhoudt.

Jouw Stad, Ons Dorp - NTR

In opdracht van Tuvalu Media filmde en monteerde ik als camjo de belevenissen van drie gezinnen die in 'Jouw Stad, Ons Dorp' van woonplaats ruilden. De serie werd in januari-februari 2019 door de NTR uitgezonden op NPO1.

Topdoks - Zapp

Voor het medische kinderprogramma Topdoks filmde ik als camjo verschillende items op de spoedeisende hulp, en deed ik het camerawerk tijdens een reportage in het Oogziekenhuis.

Wake Up Tour Fukushima - Pure Energie

De groene energieleverancier Pure Energie maakte een studiereis naar Japan om daar de gevolgen van de ramp in Fukushima te zien. KikvorsFilm filmde een serie interviews en monteerde dat samen met vlogbeelden van de reis tot een inhoudelijk videoverslag.

Hip voor Nop - Zapp

Voor Hip voor Nop van de EO draaide en monteerde ik als camjo een reeks items waarin presentatrice Anne-Mar op bezoek gaat bij BN-ers om te zien wat zij in hun kledingkast hebben hangen.

Laagvliegersdag - Schiphol TV

In opdracht van Brandviews deed ik voor Schiphol TV het camerawerk tijdens de Laagvliegersdag op Schiphol Oost. Stichting Hoogvliegers bezorgt zieke en gehandicapte kinderen met dit soort evenementen een onvergetelijke dag.

Clubladder - SportconneXions

De Clubladder van SportconneXions biedt leden van clubs de mogelijkheid om binnen de eigen vereniging sportmaatjes te vinden om wedstrijden tegen te spelen. KikvorsFilm maakte deze korte video die laat zien hoe het werkt.

Hallo, ik heb kanker - Zapp

De serie ‘Hallo, ik heb kanker' volgt vier kinderen met kanker. Met twee van hen verzorgde ik binnen het team van de EO tijdens een draaidag het camerawerk.