SportconneXions

SportconneXions biedt een online club agenda en ladder voor sportmaatjes. Voor de website van SportconneXions maakte KikvorsFilm deze korte video die laat zien hoe het werkt.

Manifestatie Cultureel Noord 2020

Op 23 februari 2012 vond de Manifestatie Cultureel Noord 2020 plaats, waar werd gesproken over de toekomst van Kunst en Cultuur in Amsterdam-Noord. KikvorsFilm volgde de voorbereidingen en maakte dit videoverslag.

ECN Solar

ECN Solar streeft er naar om zonne-energie zo rendabel mogelijk te maken. Deze film toont de werkwijze van Energie Centrum Nederland, en laat zien op welke gebieden zij succesvol samenwerkt met de industrie.

LAB Broedplaatsen

De film 'LAB Broedplaatsen' volgt het verloop van de gelijknamige cursus die Bureau Broedplaatsen organiseert voor iedereen die te maken krijgt met het opzetten van broedplaatsen.

Baggage Operational Support

In opdracht van AFS Uitzendbureau en Tence Inzetbureau maakte KikvorsFilm deze introductiefilm voor personeel dat op de luchthaven Schiphol gaat werken bij de BOS: Baggage Operational Support.

TNO Carbon Capture and Storage

TNO doet onderzoek naar verschillende oplossingen om de CO2 uitstoot wereldwijd te verminderen. KikvorsFilm maakte twee films die de expertise van TNO op dit gebied in beeld brengt.

Leraar 24: BeMused

Voor de website Leraar24 van NTR (Teleac) maakte KikvorsFilm een item over BeMused, een verzameling lesprogramma's voor musea die is toegespitst op leerlingen van het vmbo. De film is gemaakt in opdracht van JVtv.

Sirius Programma

Het Sirius Programma stelt hogescholen en universiteiten in staat de beste studenten uit te dagen het maximale uit zichzelf te halen. Deze film laat zien hoe die excellentiebevordering in praktijk gebracht wordt.