Portfolio

 

In de groene kolom kunt u een categorie selecteren.

Veiligheidscollege - MBO College Zuidoost

Het Veiligheidscollege vroeg KikvorsFilm om een vernieuwde versie van de promotievideo die ik in 2017 voor hen maakte. En dat leverde wederom een flitsend resultaat vol actie op!

Stadsmuseum Harderwijk

In opdracht van Stadsmuseum Harderwijk maakte KikvorsFilm een korte video over de Ondergrondse Stadsbeek, die dwars door het oude centrum naar de vroegere Zuiderzee stroomde.

Lokaal Eigendom - Provincie Zuid Holland

In opdracht van de Provincie Zuid Holland maakte KikvorsFilm deze informatieve animatievideo over hoe een omgeving kan participeren in lokale energieprojecten.

Promo MBO College Zuidoost

Voor MBO College Zuidoost maakte ik deze promotievideo voor aankomende studenten. Hiervoor bedachten wij ook het visuele effect waarin studenten transformeren in professionals.

Partos

Voor Partos, de branchevereniging voor ontwikkelingssamenwerking, maakte ik diverse videos. Omdat fysieke bijeenkomsten door Covid-19 niet mogelijk waren, zijn de interviews gefilmd via Zoom en gecombineerd met footage die deelnemers zelf aanleverden.

Veiligheidscollege - MBO College Zuidoost

Voor MBO College ZuidOost maakte ik deze promotievideo in de vorm van een wat langere 'mini-docu', waardoor kijkers een completer beeld krijgen van wat een opleiding aan het Veiligheidscollege precies inhoudt.

Wake Up Tour Fukushima - Pure Energie

De groene energieleverancier Pure Energie maakte een studiereis naar Japan om daar de gevolgen van de ramp in Fukushima te zien. KikvorsFilm filmde een serie interviews en monteerde dat samen met vlogbeelden van de reis tot een inhoudelijk videoverslag.

Clubladder - SportconneXions

De Clubladder van SportconneXions biedt leden van clubs de mogelijkheid om binnen de eigen vereniging sportmaatjes te vinden om wedstrijden tegen te spelen. KikvorsFilm maakte deze korte video die laat zien hoe het werkt.