De Faker - Zapp

We zien een doodgewoon gezin. Maar er klopt iets niet: Eén van de gezinsleden is namelijk vervangen door iemand anders. De Faker dus! Maar wie dit is?
In opdracht van IDTV filmde en monteerde ik als camjo het grootste deel van de afleveringen.

Wij Emigreren - SBS6

Voor het programma ‘Wij Emigreren' werden Rob, Lianne en zoon Maarten gevolgd die hun leven in Nederland achter zich lieten en naar Curacao vertrokken. In opdracht van MasMedia verzorgde ik een deel van het camerawerk.

Eerste Hulp Bij Festivals - RTL5

Voor het programma 'Eerste Hulp Bij Festivals' filmde ik in opdracht van Concept Street de medische dienst van verschillende evenementen. De serie werd in september en oktober 2019 uitgezonden op RTL5.

Veiligheidscollege - MBO College Zuidoost

Voor MBO College ZuidOost maakte ik deze promotievideo in de vorm van een wat langere 'mini-docu', waardoor kijkers een completer beeld krijgen van wat een opleiding aan het Veiligheidscollege precies inhoudt.

Jouw Stad, Ons Dorp - NTR

In opdracht van Tuvalu Media filmde en monteerde ik als camjo de belevenissen van drie gezinnen die in 'Jouw Stad, Ons Dorp' van woonplaats ruilden. De serie werd in januari-februari 2019 door de NTR uitgezonden op NPO1.

Topdoks - Zapp

Voor het medische kinderprogramma Topdoks filmde ik als camjo verschillende items op de spoedeisende hulp, en deed ik het camerawerk tijdens een reportage in het Oogziekenhuis.

Landinwaarts - NTR

In de serie Landinwaarts gaat Dieuwertje Blok op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. En dit seizoen maakte KikvorsFilm voor het productieteam van de NTR twintig verschillende camjo-items.

Money Talks - RTL Z

Voor het wekelijkse programma Money Talks op RTL Z maakte ik als camjo de items waarin Yvo van Regteren Altena stijladvies geeft aan de allerrijksten.