College Tour - NTR

Voor de uitzending met Anton Corbijn werd een interview opgenomen met Bono van U2, waarvoor ik het camerawerk mocht doen.

Podium on Tour - NTR

De nieuwe achtdelige serie Podium on Tour reisde deze zomer op NPO 2 langs gerenommeerde kunst- en cultuurfestivals. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm een deel van de camjo-items voor dit programma.

Landinwaarts - NTR

In de serie Landinwaarts gaat Dieuwertje Blok op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm meerdere camjo-items voor dit programma.

Theater Pavlov

Voor de voorstelling 'A Change Is Gonna Come' van Theater Pavlov maakte KikvorsFilm deze promotiefilm. Een muzikaal verhaal over Sam Cooke, burgerrechten en hoop.

1%Club - Student Battle

Voor deze online live uitzending waarin de winnaars bekend gemaakt werden, verzorgde KikvorsFilm het camerawerk en de belichting. De uitzending werd geproduceerd door De Connectors in opdracht van de 1%Club en Accenture.

Fete de la Nature

Fete de la Nature moet een jaarlijks terugkerend landelijk festival worden waarin iedereen een heel weekend lang op eigen wijze 'de natuur kan vieren'. In opdracht van PlanetXAM deed KikvorsFilm het camera- en montagewerk van deze promotiefilm.

1%Live

1%Live is de internetshow die met regelmaat wordt uitgezonden op de website van de 1%Club. Ventanaz verzorgt deze livestreams, met camerawerk van KikvorsFilm.

De Mariniers - Een Wereldkorps

Tijdsbeeld Media produceerde samen met het Nederlands Instituut voor Militaire Historie deze dvd-box over het Korps Mariniers. KikvorsFilm deed het camerawerk van verschillende interviews en monteerde de drie hoofdfilms.