Erik de Vries

Erik de Vries was een televisiepionier. In opdracht van Tijdsbeeld Media monteerde KikvorsFilm een dvd met audiovisueel materiaal van- en over Erik de Vries.

Dvd box Andere Tijden

De televisieserie Andere Tijden is uitgekomen op dvd. In opdracht van Tijdsbeeld Media en de VPRO verzorgde KikvorsFilm de montage van de 30 dvd's met in totaal 122 verschillende afleveringen.

Paaspop

Voor het digitale kanaal 101tv van BNN monteerde KikvorsFilm diverse items op Paaspop 2008 in Schijndel.

Retourtje Toen - Luchtvaart

Het oude Schiphol, de Connie, emigranten-vluchten naar Australië en vliegtuigspotters: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Koninginnedag

Het defilé, oranjeverenigingen, koek in de rhododendrons en de slogan 'Geen Woning Geen Kroning': KikvorsFilm heeft het camerawerk en de montage van een nieuwe aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

De Kleinste Soepfabriek

Montage van een korte documentaire over De Kleinste Soepfabriek, in opdracht van Character Media. De film werd gebruikt in een promotiecampagne van verzekeringen voor ondernemers.

Voetbal in de jaren ‘60

Voor deze dvd filmde en monteerde KikvorsFilm in opdracht van uitgeverij Nieuw Amsterdam en Tijdsbeeld Media de interviews met voetbalkenners Michel van Egmond, Henk Spaan, Bennie Muller en Willy Dullens.

Rijkswaterstaat en 75 jaar Afsluitdijk

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft Tijdsbeeld Media een unieke dvd ontwikkeld die bijzondere beelden laat zien over de rijke historie van de Afsluitdijk. KikvorsFilm deed de montage.