De Faker Feestmaand - Zapp

De Faker blijkt inmiddels een populair programma op Zapp, dus opnieuw zijn er 5 seizoenen gemaakt waarin steeds meer Zapp-presentatoren het spel spelen: 1 Vakantie-editie, 3 reguliere seizoenen, èn een 'Faker-Feestmaand' die in december werd uitgezonden.

Gezichten van Dementie - Omroep Max

In 'Gezichten van Dementie' portretteren journalist Gijs Wanders en kunstenaar Herman van Hoogdalem mensen met dementie én hun geliefden. Voor deze bijzondere en liefdevolle serie mocht ik camerawerk doen.

Soep, Sores en Soelaas - EO

In opdracht van de EO filmde en monteerde ik een aantal camjo-items voor het programma Soep, Sores en Soelaas: Hoopvolle verhalen uit de randen van de samenleving.

Kindertijd - KRO-NCRV

Als camjo mocht ik voor Kindertijd aan de slag. En dat leverde o.a. een vrolijk item op van de vijfjarige Linde die haar eigen avondeten verzamelt in de Pluktuin.

Topdoks - Net FF anders

In opdracht van de EO filmde en monteerde ik ook dit jaar weer een aantal camjo-items voor het YouTube-kanaal van het medische kinderprogramma Topdoks.

De Faker - Zapp

Na het succesvolle eerste seizoen van De Faker mocht IDTV nòg vier leuke seizoenen produceren, waarvan ik als camjo 30 afleveringen filmde en er 22 monteerde. Waaronder de zomerse editie van 'de Faker op Vakantie'.

Topdoks - Zapp

Voor het medische kinderprogramma Topdoks filmde en monteerde ik als camjo in opdracht van de EO weer twee items.

De Faker - Zapp

We zien een doodgewoon gezin. Maar er klopt iets niet: Eén van de gezinsleden is namelijk vervangen door iemand anders. De Faker dus! Maar wie dit is?
In opdracht van IDTV filmde en monteerde ik als camjo het grootste deel van de afleveringen.

Wij Emigreren - SBS6

Voor het programma ‘Wij Emigreren' werden Rob, Lianne en zoon Maarten gevolgd die hun leven in Nederland achter zich lieten en naar Curacao vertrokken. In opdracht van MasMedia verzorgde ik een deel van het camerawerk.

Hip voor Nop - Zapp

Ook voor dit nieuwe seizoen van Hip voor Nop draaide en monteerde ik als camjo verschillende items. Van meiden die hun kamer en kledingstijl tonen, tot stylistes die hun plannen uitleggen. En Anne-Mar bezoekt uiteraard weer een hele reeks BN-ers.