Veiligheidscollege - MBO College Zuidoost

Het Veiligheidscollege vroeg KikvorsFilm om een vernieuwde versie van de promotievideo die ik in 2017 voor hen maakte. En dat leverde wederom een flitsend resultaat vol actie op!

Kindertijd - KRO-NCRV

Als camjo mocht ik voor Kindertijd aan de slag. En dat leverde o.a. een vrolijk item op van de vijfjarige Linde die haar eigen avondeten verzamelt in de Pluktuin.

Lokaal Eigendom - Provincie Zuid Holland

In opdracht van de Provincie Zuid Holland maakte KikvorsFilm deze informatieve animatievideo over hoe een omgeving kan participeren in lokale energieprojecten.

Promo MBO College Zuidoost

Voor MBO College Zuidoost maakte ik deze promotievideo voor aankomende studenten. Hiervoor bedachten wij ook het visuele effect waarin studenten transformeren in professionals.

Partos

Voor Partos, de branchevereniging voor ontwikkelingssamenwerking, maakte ik diverse videos. Omdat fysieke bijeenkomsten door Covid-19 niet mogelijk waren, zijn de interviews gefilmd via Zoom en gecombineerd met footage die deelnemers zelf aanleverden.

Veiligheidscollege - MBO College Zuidoost

Voor MBO College ZuidOost maakte ik deze promotievideo in de vorm van een wat langere 'mini-docu', waardoor kijkers een completer beeld krijgen van wat een opleiding aan het Veiligheidscollege precies inhoudt.

Laagvliegersdag - Schiphol TV

In opdracht van Brandviews deed ik voor Schiphol TV het camerawerk tijdens de Laagvliegersdag op Schiphol Oost. Stichting Hoogvliegers bezorgt zieke en gehandicapte kinderen met dit soort evenementen een onvergetelijke dag.

Clubladder - SportconneXions

De Clubladder van SportconneXions biedt leden van clubs de mogelijkheid om binnen de eigen vereniging sportmaatjes te vinden om wedstrijden tegen te spelen. KikvorsFilm maakte deze korte video die laat zien hoe het werkt.

Amstelkwartier

Voor de gemeente Amsterdam maakte KikvorsFilm een serie van drie korte filmpjes over de nieuwe stadswijk het Amstelkwartier.

Plaat en Speler - LukasArt

LukasArt zocht crowdfunding voor zijn leuke kunstproject 'Plaat en Speler' via de website van VoorDeKunst. KikvorsFilm maakte deze promo.