Sporen naar het front

Een film over de rol van spoorwegen in oorlogstijd: Van het vervoer van manschappen tot de slagkracht van groot spoorweggeschut, en van de inzet van hospitaaltreinen tot de deportaties tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De vertrouwenspersoon

In opdracht van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen produceerde KikvorsFilm deze informatieve dvd, die uitlegt wat men kan doen bij ongewenst intimiderend gedrag op de werkvloer.

De Mariniers - Een Wereldkorps

Tijdsbeeld Media produceerde samen met het Nederlands Instituut voor Militaire Historie deze dvd-box over het Korps Mariniers. KikvorsFilm deed het camerawerk van verschillende interviews en monteerde de drie hoofdfilms.

Broedplaats Westerdok

Op het Westerdokseiland in Amsterdam wordt een groot nieuwbouwproject gerealiseerd waarin ruimte voor een kunstenaarsbroedplaats is gereserveerd. In deze 5-delige serie volgt KikvorsFilm hoe de kunstenaars hun nieuwe ateliers betrekken.

Oranje-Nassau Mijnen

In opdracht van Tijdsbeeld Media deed KikvorsFilm het camerawerk voor de documentaire 
"Oranje-Nassau Mijnen: herinneringen aan het mijnverleden"

Erik de Vries

Erik de Vries was een televisiepionier. In opdracht van Tijdsbeeld Media monteerde KikvorsFilm een dvd met audiovisueel materiaal van- en over Erik de Vries.

Dvd box Andere Tijden

De televisieserie Andere Tijden is uitgekomen op dvd. In opdracht van Tijdsbeeld Media en de VPRO verzorgde KikvorsFilm de montage van de 30 dvd's met in totaal 122 verschillende afleveringen.

Voetbal in de jaren ‘60

Voor deze dvd filmde en monteerde KikvorsFilm in opdracht van uitgeverij Nieuw Amsterdam en Tijdsbeeld Media de interviews met voetbalkenners Michel van Egmond, Henk Spaan, Bennie Muller en Willy Dullens.

Rijkswaterstaat en 75 jaar Afsluitdijk

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft Tijdsbeeld Media een unieke dvd ontwikkeld die bijzondere beelden laat zien over de rijke historie van de Afsluitdijk. KikvorsFilm deed de montage.

Voetbal in de jaren ‘50

Voor deze dvd filmde en monteerde KikvorsFilm in opdracht van uitgeverij Nieuw Amsterdam en Tijdsbeeld Media de interviews met voetbalkenners Hans Kraay sr., Herman Pleij, Henk Spaan, en Gerrit Valk.