Atkins

Montage van een commercial voor Atkins Noorwegen, in opdracht van post-productiebedrijf Creative Animal in Hilversum.

Retourtje Toen - Gezondheidszorg

Levertraan, bleekneusjes, getrokken kiezen en het Bio-vakantieoord: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Boerenleven

Voor Tijdsbeeld Media heeft KikvorsFilm wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Paaspop

Voor het digitale kanaal 101tv van BNN monteerde KikvorsFilm diverse items op Paaspop 2008 in Schijndel.

Retourtje Toen - Luchtvaart

Het oude Schiphol, de Connie, emigranten-vluchten naar Australië en vliegtuigspotters: KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Koninginnedag

Het defilé, oranjeverenigingen, koek in de rhododendrons en de slogan 'Geen Woning Geen Kroning': KikvorsFilm heeft het camerawerk en de montage van een nieuwe aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Utopics - ‘Nijntje in het Sranantongo'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over Carry-Ann Tjong-Ajong die het boekje ‘Nijntje en Nina' van Dick Bruna in het Surinaams vertaalde.

Utopics - ‘Divali'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over het Hindoeistische Divali-feest dat deze week gehouden werd.

Utopics - ‘Kutlug Ataman'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over de videokunst van de Turkse kunstenaar Kutlug Ataman, die deze maand op twee locaties in Utrecht te zien is.

Utopics - 'Tumultdebat'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over het debat dat Tumult organiseerde over de kansen van allochtonen op de arbeidsmarkt.