Portfolio

 

In de groene kolom kunt u een categorie selecteren.

De Faker Feestmaand - Zapp

De Faker blijkt inmiddels een populair programma op Zapp, dus opnieuw zijn er 5 seizoenen gemaakt waarin steeds meer Zapp-presentatoren het spel spelen: 1 Vakantie-editie, 3 reguliere seizoenen, èn een 'Faker-Feestmaand' die in december werd uitgezonden.

Gezichten van Dementie - Omroep Max

In 'Gezichten van Dementie' portretteren journalist Gijs Wanders en kunstenaar Herman van Hoogdalem mensen met dementie én hun geliefden. Voor deze bijzondere en liefdevolle serie mocht ik camerawerk doen.

Soep, Sores en Soelaas - EO

In opdracht van de EO filmde en monteerde ik een aantal camjo-items voor het programma Soep, Sores en Soelaas: Hoopvolle verhalen uit de randen van de samenleving.

Veiligheidscollege - MBO College Zuidoost

Het Veiligheidscollege vroeg KikvorsFilm om een vernieuwde versie van de promotievideo die ik in 2017 voor hen maakte. En dat leverde wederom een flitsend resultaat vol actie op!

Stadsmuseum Harderwijk

In opdracht van Stadsmuseum Harderwijk maakte KikvorsFilm een korte video over de Ondergrondse Stadsbeek, die dwars door het oude centrum naar de vroegere Zuiderzee stroomde.

Kindertijd - KRO-NCRV

Als camjo mocht ik voor Kindertijd aan de slag. En dat leverde o.a. een vrolijk item op van de vijfjarige Linde die haar eigen avondeten verzamelt in de Pluktuin.

Topdoks - Net FF anders

In opdracht van de EO filmde en monteerde ik ook dit jaar weer een aantal camjo-items voor het YouTube-kanaal van het medische kinderprogramma Topdoks.

De Faker - Zapp

Na het succesvolle eerste seizoen van De Faker mocht IDTV nòg vier leuke seizoenen produceren, waarvan ik als camjo 30 afleveringen filmde en er 22 monteerde. Waaronder de zomerse editie van 'de Faker op Vakantie'.