Utopics - ‘Kutlug Ataman'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over de videokunst van de Turkse kunstenaar Kutlug Ataman, die deze maand op twee locaties in Utrecht te zien is.

Voetbal in de jaren ‘60

Voor deze dvd filmde en monteerde KikvorsFilm in opdracht van uitgeverij Nieuw Amsterdam en Tijdsbeeld Media de interviews met voetbalkenners Michel van Egmond, Henk Spaan, Bennie Muller en Willy Dullens.

Rijkswaterstaat en 75 jaar Afsluitdijk

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft Tijdsbeeld Media een unieke dvd ontwikkeld die bijzondere beelden laat zien over de rijke historie van de Afsluitdijk. KikvorsFilm deed de montage.

Utopics - 'Tumultdebat'

Voor het multiculturele programma ‘Utopics' van StadsTV Utrecht maakte KikvorsFilm een item over het debat dat Tumult organiseerde over de kansen van allochtonen op de arbeidsmarkt.

MEXX

In opdracht van Ernstige Zaken filmde KikvorsFilm achter de schermen tijdens de presentatie van de nieuwe modecollectie van MEXX.

Retourtje Toen - Liefde

Van het eerste vriendje en stiekeme kusjes in de lunchpauze, tot seksuele voorlichting en uiteindelijk een gouden bruiloft. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen verzorgd.

Retourtje Toen - Voetbal

Van boze middenstanders bij wie een bal door de winkelruit vloog, tot oud zeer rond de verloren finales in 1974 en 1978. KikvorsFilm heeft wederom het camerawerk en de montage van een aflevering van Retourtje Toen gedaan.

Top 100 Live - 2007

Tijdens het Top 100 Live festival in Made verzorgde KikvorsFilm samen met MRN-Film de meercamera-registratie van de optredens. De beelden werden live geprojecteerd op grote schermen aan weerszijde van het podium.