Podium on Tour - NTR

De nieuwe achtdelige serie Podium on Tour reisde deze zomer op NPO 2 langs gerenommeerde kunst- en cultuurfestivals. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm een deel van de camjo-items voor dit programma.

Landinwaarts - NTR

In de serie Landinwaarts gaat Dieuwertje Blok op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. In opdracht van de NTR maakte KikvorsFilm meerdere camjo-items voor dit programma.

Het Orkest van Nederland

Bij post-productiebedrijf Creative Animal monteerde KikvorsFilm mee aan 'Het Orkest van Nederland', een talentenjacht op RTL4 waarin wordt gezocht naar de beste klassieke muzikanten.

Theater Pavlov

Voor de voorstelling 'A Change Is Gonna Come' van Theater Pavlov maakte KikvorsFilm deze promotiefilm. Een muzikaal verhaal over Sam Cooke, burgerrechten en hoop.

Oxfam - Investigative Journalism

Met het collectief 'de Connectors' maakte KikvorsFilm een korte film over de rol van onderzoeksjournalistiek die misstanden wereldwijd aan de kaak stelt. Met de opkomst van digitale media wordt gezocht naar nieuwe mogelijkheden.

AfriLabs

Voor AfriLabs organiseerde de Connectors een 'co-creation' dag waarin Afrikaanse it-bedrijven in verschillende landen elkaar hielpen hun vraagstukken op te lossen. KikvorsFilm maakte dit videoverslag.

Zo Blij - LukasArt

Muzikant en kunstenaar Lukas van de Vrande schreef dit nummer voor de geboorte van zijn zoon Kees, en KikvorsFilm maakte de videoclip.

Hier Moet Je Zijn

Montage van het programma 'Hier Moet Je Zijn' van RTL4, in opdracht van post-productiebedrijf Creative Animal.