GHGT-10: Videoverslag

Deze internationale conferentie over de ondergrondse opslag van CO2 vond in September 2010 plaats in de Amsterdamse RAI. KikvorsFilm maakte een videoverslag.

GHGT-10: Slotdebat

Voor het slotdebat van deze internationale conferentie over de ondergrondse opslag van CO2 produceerde KikvorsFilm vijf korte filmpjes. Ieder filmpje introduceert op eigen wijze één van de hoofdthema's.

SEWGS

ECN heeft met SEWGS een nieuwe techniek ontwikkeld om CO2 af te vangen. Om zakenrelaties en investeerders goed te kunnen informeren over de werking van SEWGS is er een heldere animatie gemaakt.

De vertrouwenspersoon

In opdracht van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen produceerde KikvorsFilm deze informatieve dvd, die uitlegt wat men kan doen bij ongewenst intimiderend gedrag op de werkvloer.

Leraar24: Vroeg Vreemdetalenonderwijs

Voor de website Leraar24 van NTR (Teleac) maakte KikvorsFilm een item over het meertalig onderwijs op de Europaschool in Amsterdam. De film is gemaakt in opdracht van JVtv.

Manifestatie Broedplaatsen 2009

Op deze drukbezochte middag gingen maar liefst 160 vertegenwoordigers uit de kunst- en cultuursector, de gemeente en het vastgoed met elkaar in debat rond het thema 'Economische waarde van broedplaatsen.' KikvorsFilm maakte een videoverslag.

De Mariniers - Een Wereldkorps

Tijdsbeeld Media produceerde samen met het Nederlands Instituut voor Militaire Historie deze dvd-box over het Korps Mariniers. KikvorsFilm deed het camerawerk van verschillende interviews en monteerde de drie hoofdfilms.

ESVS 2010

Aankondiging voor de jaarlijkse bijeenkomst van de European Society of Vascular Surgery die in september 2010 gehouden wordt in de Amsterdamse RAI.